EMPRESA

SERVEIS ELÈCTRICS

ELÈCTRICA J.MUÑOZ

Elèctrica J.Muñoz, S.L.U. es una empresa familiar de segona generació, especialitzada en Instal·lacions elèctriques de Baixa Tensió, instal·ladora d’equips i sistemes de telecomunicacions i de sistemes de protecció i detecció contra incendis, amb més de 50 anys de trajectòria al sector.

Des dels seus orígens, E.Muñoz presta els seus serveis amb l’objectiu d’oferir un treball de qualitat, rapidesa d’execució i mantenir un compromís absolut amb els seus clients.

Per poder respondre adequadament a les necessitats dels nostres clients, hem donat una especial atenció a la formació continua dels nostres professionals i al desenvolupament i la millora continua del Sistema de Gestió.

Oferim instal·lacions desenvolupant el camp de l’energia eficient i eco-medioambiental.

ON TREBALLEM?

Les nostres Instal·lacions

Disposem d’unes insta·lacions totalment equipades per oferir als nostres clients el millor servei.
J MUÑOZ | SERVEIS ELÈCTRICS

Un Equip Professional

L’equip humà de l’empresa està format per una plantilla consolidada, estable i de llarga experiència professional, amb l’esforç i la dedicació diària aconseguim una millora continua del nostre nivell de servei.

Tot el nostre equip compleix amb els requisits exigits a la normativa vigent en compliment de la correcta execució dels treballs, certificant: qualificació i formació en prevenció de riscos laborals.

35+

Negocis Any

240+

Clients Satisfets

4000+

Casos d'Èxit

240+

Consultes Professionals
PROFESSIONALITAT

Certificats Oficials

Som un equip constantment amb formació per poder garantir la millora i el creixement de tots nosaltres, amb l’objectiu d’oferir un bon servei.
CONFIANÇA

Els nostres Proveïdors

Els nostres proveïdors de materials i serveis, son seleccionats avaluant el seu compromís amb el compliment de la nostra política de qualitat i medi ambient.